Schrijf nu in!

Techniekheld 2019


Awarduitreiking tijdens Maintenance Next


U kunt de ‘Techniekheld 2019’ gratis bezoeken. Om gratis toegang te krijgen, is het echter wel nodig om u te registreren.
Registreer gratis via de knop ‘Inschrijven’.


singleHeadImg

Wanneer

woensdag 10 april 2019


Locatie

Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam


Inschrijven

We gaan op zoek naar techniekhelden. Technici die om bepaalde redenen onmisbaar zijn voor het bedrijf of die iets bijzonders doen of hebben gedaan met grote impact. Mannen en vrouwen die hun vak verstaan en hier op bijna bovennatuurlijke wijze uitvoering aan geven. Techniekhelden dus.

Op de vraag wat de belangrijkste assets van een bedrijf zijn, volgt regelmatig het antwoord: de medewerkers. Terecht, want zonder goede vakmensen zijn we nergens. En de mensen die net een beetje meer doen dan van ze wordt gevraagd, zijn de ware helden, al zullen ze zichzelf nooit zo noemen. Ze doen in alle bescheidenheid gewoon hun werk.

Toch willen we deze medewerkers in het zonnetje zetten. Deze mannen en vrouwen verdienen een podium. Dat willen we doen met de verkiezing van de Techniekheld. Tijdens de beurs Maintenance NEXT in Rotterdam Ahoy wordt de Techniekheld 2019 bekend gemaakt. Het is de eerste keer dat deze prijs wordt uitgereikt. De award wordt uitgereikt op woensdag 10 april.

Sponsoren:

vm-positief-rgb-300dpi-070915a

Onderdeel van:

Welke technici zijn van grote waarde voor het bedrijf en waarom? Het is tijd om deze vakmensen in de spotlight te zetten! Wie van hen krijgt tijdens de beurs de award?

De winnaar wordt bepaald op basis van internetstemmen (20 procent), de bezoekers van de awarduitreiking (20 procent) en door de jury (60 procent).

De jury bestaat uit:

  • Ruud van Doorn (VOMI)
  • Jacques Reijniers (Apollo Consultancy)
  • Henk Leegwater (Lexxin)

De genomineerden zijn:

  • Luuk de Jong, Delicia
  • Carsley Gorsele, Croonwolter&dros
  • Pip van Dijk, Cabot
  • Meini Lutterop, Stork

Programma

15:45 uur

Inloop en ontvangst in 'Maintenance Theater'

16:15 uur

Start awarduitreiking

17:45 uur

Afsluiting met borrel en muziek

18:45 uur

Einde awarduitreiking

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Meer weten over partner worden?