Save the date!

iMaintain 2019


LEVEN LANG LEREN


Deelnameprijzen excl. BTW
Congres, lunch & borrel € 520 niet-leden / € 260 NVDO-leden
Avondprogramma met diner € 160 niet-leden / € 80 NVDO-leden
Dag & Avond: € 640 niet-leden / € 320 NVDO-leden


Wanneer

donderdag 14 maart 2019


Locatie

Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2 (gebouw 20), 3847 LG Harderwijk


Inschrijven

LEVEN LANG LEREN

Met IIoT, big data, sensortechnologie, robotica en andere technieken uit de vierde industriële revolutie, is opeens eindeloos veel mogelijk. Er worden ons gouden bergen beloofd. Maar zonder de juiste bediening is een robot eigenlijk maar een dom ding. En zonder de juiste analyse is verzamelde data feitelijk waardeloos.

Tijdens iMaintain 2019, jaarcongres van het iMaintain platform en de NVDO, staat de mens centraal. Het bedienen, onderhouden, analyseren, interpreteren, concluderen en bijsturen is mensenwerk. Maar hoe zorgen we dat onze medewerkers up-to-date blijven en meegaan met alle nieuwe mogelijkheden? Is de vakman die al jaren met zijn handen werkt, en vertrouwt op zijn zintuigen, in staat om moderne middelen toe te passen?

Omdat ontwikkelingen snel gaan, moeten wij niet stil staan. Medewerkers worden niet langer opgeleid voor een functie, een taak, die jarenlang hetzelfde blijft. Een ’Leven Lang Leren’ is het credo. Doorlopend leren, nieuwe kennis opdoen en zo up-to-date blijven. Hoe gaat u uw medewerkers meenemen naar de toekomst? De sprekers op dit congres hebben hier, vanuit verschillende invalshoeken, ideeën over. Laat u informeren en inspireren tijdens iMaintain 2019.

Ook wordt deze dag de winnaar van de Maintenance Manager of the Year verkiezing bekend gemaakt. De genomineerden delen hun visie op onderhoud met u en vertellen hoe zij maintenance op hoog niveau bedrijven. En hoe zorgen deze toppers ervoor dat hun medewerkers up-to-date blijven?

Meld u nu aan voor het iMaintain Jaarcongres, een inspirerend en uiteraard leerzaam congres van het iMaintain platform en de NVDO.

Initiatiefnemers iMaintain congres

imaintain_platform_logonvdo-logo

Programma

09:45 uur

Ontvangst voor dagprogramma congres

10:30 uur

Aanvang congres

  • Opening door dagvoorzitters Laura van der Linde (iMaintain) en Maarten Habets
  • Keynote
12:00 uur

Netwerklunch

13:15 uur

Aanvang middagprogramma

Middagprogramma met diverse lezingen.

Ook zullen de genomineerden voor de Maintenance Manager of the Year verkiezing zich presenteren, is er een interactief debat en volop gelegenheid om te netwerken.

17:00 uur

Afsluiting en netwerkborrel

18:30 uur

Aanvang avondprogramma met diner

Diner met lezing en bekendmaking van de Maintenance Manager of the Year 2019.

21:30 uur

Einde avondprogramma

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Meer weten over partner worden?