agendaitem

Technische Unie Industrie Event 2018

Wanneer

24 Sep 2018-6 Nov 2018

Platform

iMaintain

Organisatie

Technische Unie

Voor de vijfde keer organiseert Technische Unie het Industrie Event. Dit najaar staat het thema Smart Industry Solutions centraal. Samen met onze strategische leveranciers en inspirerende sprekers bieden wij een middag waarin cybersecurity, smart engineering, energie-investeringsaftrek, exporteren naar Noord-Amerika en smart manufacturing aan bod komen.

  • Ernest Kappers (EPLAN) vertelt tijdens zijn lezing over digitalisering van het gehele engineering- en productieproces. Van basic- en detail engineering, werkvoorbereiding, productie van de besturingen en verdeelpanelen tot aan onderhoud en beheer.
  • Marcel Jutte (NEN) praat de bezoekers bij over de belangrijkste aandachtspunten binnen cybersecurity voor industriële netwerken.
  • Het exporteren van machines naar Noord-Amerika is ‘een vak apart’. Geurt van Bennekom (Eaton) licht de belangrijkste normen en richtlijnen toe.
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) neemt de bezoekers mee in de belangrijkste ontwikkelingen rondom het klimaatakkoord.
  • Ook hebben we Aweta en Inelvé uitgenodigd om hun best practices omtrent smart manufacturing te delen.

Data en locaties
Maandag 24 september – Van der Valk Breukelen
Dinsdag 2 oktober – Van der Valk Dordrecht
Dinsdag 9 oktober – Van der Valk Zwolle
Dinsdag 6 november – Van der Valk Uden-Veghel

Het Industrie Event is gratis te bezoeken.