agendaitem

Automotive Congress 2018

Wanneer

23 mei 2018

Platform

iMaintain

Organisatie

AutomotiveNL en Mikrocentrum

Tijdens de twaalfde editie van het Automotive Congress op 23 mei 2018, in het Evoluon te Eindhoven, slaan AutomotiveNL en Mikrocentrum wederom de handen ineen om de internationale automotive industrie uitgebreid te informeren over actuele topics als smart mobility, green mobility, manufacturing & logistics en materials & design.

De wereld van de automotive staat aan de vooravond van grote veranderingen. Wereldwijde uitdagingen zoals filevorming, het opraken van fossiele brandstoffen en het broeikaseffect, maken
het noodzakelijk dat bedrijven internationaal én cross-sectoraal samenwerken. Denk aan samenwerkingen op het gebied van smart industries en nanotechnologie, maar ook met de topsectoren energie en logistiek; cross-sectorale samenwerking is dé sleutel tot mondiaal succes! Niet voor niets is het thema van het Automotive Congress dan ook “Crossing borders”.

De automotive industrie wordt samengebracht met verwante sectoren zoals de hightech- en energieindustrie en overheid. Bezoekers worden door sprekers bijgepraat over toekomstige mobiliteitsoplossingen en de kansen die liggen voor de groei van de automotive industrie. Op de bijbehorende expo presenteren 30 bedrijven de laatste ontwikkelingen binnen topics als smart & green mobility, manufacturing & logistics en materials & design.