agendaitem

Safety&Health@Work

Wanneer

11 Apr 2018-12 Apr 2018

Platform

Petrochem

Organisatie

Rotterdam Ahoy

Safety&Health@Work is een netwerkbijeenkomst voor professionals die veilig en gezond werken op nummer 1 hebben staan. Zo’n honderd exposanten tonen twee dagen lang de nieuwste producten, diensten, trainingen en certificeringen die bijdragen aan de veiligheid van de werkomgeving.

veiligheidscoalitieNaast de vakbeurs wordt gelijktijdig een divers inhoudelijk programma aangeboden, waaronder kennissessies op de beursvloer een congres en een inhoudelijk middagprogramma met aansluitend een netwerkdiner. Daar zal voor het eerst de ‘VeiligheidsCoalitie van het Jaar 2018’ worden gekozen. Veiligheid mag immers nooit een onderwerp van onderlinge concurrentie zijn. Integendeel: veilig en gezond werken vragen om verbinding, nauwe samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, partijen uit verscheidene sectoren en bedrijven die vaak een verschillende achtergrond hebben. Het gaat om partnerschap.

Safety&Health@Work richt zich in het bijzonder op de high-risk-sectoren waar veiligheid en gezondheid een constante uitdaging zijn: industrie, haven, bouw en logistiek.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.